Wat is het beste programma voor gewichtsverlies?

WW (Weight Watchers) Dieet · Het flexitaire dieet · Volumetrisch dieet · Noom Hier zijn de 9 beste dieetplannen om u te helpen uw algehele gezondheid te verbeteren. Het Mayo Clinic Diet is een levensstijlbenadering van gewichtsverlies die u kan helpen een leven lang gezond gewicht te behouden. Dat gezegd hebbende, deden enkele van de meest populaire diëten van vandaag het niet zo goed. Dichtbij de onderkant? Het paleo-dieet (Nee.

In plaats van zich te concentreren op veranderingen in levensstijl die voor de lange termijn kunnen blijven bestaan, bieden deze plannen „een snelle oplossing die niet te onderhouden is”, zegt Kennedy. Als u diabetes heeft, weet u dat het niet altijd gemakkelijk is om een plan voor gewichtsverlies te vinden dat aan uw unieke behoeften voldoet. . Daarom bedacht Nutrisystem hun Uniquely Yours Diabetes Plan, speciaal ontworpen voor mensen met diabetes.

Met ontbijtkeuzes zoals kaneelbroodjes of kalkoen-, ham- en kaasomeletten, lunches inclusief een gehaktbal, parmezaanse smelt of een burrito-kom, en ravioli, risotto of pizza voor het avondeten, snacks zoals witte cheddarpopcorn en een chocoladecupcake als toetje, voel je je de hele dag tevreden. Gegevens tonen aan dat mensen die een vegetarisch dieet volgen, meer voordelen voor gewichtsbeheersing lijken te hebben in vergelijking met niet-vegetarische dieeteters. Het volgen van een flexitarisch dieet - in wezen een vegetarisch dieet met kleine hoeveelheden dierlijke eiwitten erin gestrooid - kan voordelen voor gewichtsbeheersing bieden en tegelijkertijd mensen helpen die af en toe een mager stuk rundvlees of een hardgekookt ei genieten met de nalevingsfactor. WW (voorheen Weight Watchers) personaliseert uw voedingsplan op basis van een reeks vragen.

Deelnemers hebben ook toegang tot ondersteuning via de WW-app, workshops en plannen om gedragsveranderingstechnieken aan te bieden. Na de jumpstart van twee weken begint de Live It-fase. Tijdens deze fase concentreer je je op duurzame gewoontes. Bij het volgen van dit dieet kunnen mensen ook de Mayo Clinic Diet-app gebruiken, die opties voor maaltijdplannen, een voedseltracker en een database met recepten bevat.

Het is aangetoond dat het gewichtsverlies in dezelfde mate verhoogt als het verminderen van calorieën, en het kan ook helpen de vetverbranding te stimuleren, insulineresistentie te verminderen en de bloedsuikerspiegel te stabiliseren, wat vooral gunstig kan zijn tijdens de menopauze (48, 49, 50, 5.De 'persoonlijke' vergaderingen hebben meestal een beter gewichtsverlies resultaten dan de virtuele of online groepen. Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het vinden van een dieet- of afslankprogramma dat voor u werkt. De Mayo Clinic vertelt gebruikers echter dat ze ongeveer 10 pond gewichtsverlies moeten verwachten tijdens de eerste 2 weken, en tot 2 pond tijdens de tweede fase. Het biedt een oefenplan met gemakkelijk te volgen loop- en weerstandsoefeningen die helpen om het vetverlies te maximaliseren en het mentale welzijn te stimuleren.

Het beperken van calorieën zal altijd resulteren in gewichtsverlies op korte termijn, maar er zijn geen onafhankelijke onderzoeken geweest die dit dieet ondersteunen. Houd er ook rekening mee dat de diëten zijn ontworpen voor een specifieke subgroep mensen met bepaalde aandoeningen (ze zijn niet ontworpen om algemeen af te vallen). Het National Heart, Lung and Blood Institute (NHLBI) financierde drie onderzoeken naar de gezondheidsvoordelen van DASH, en ontdekte dat het de bloeddruk en LDL, of „slecht”, cholesterolgehalte kan verlagen en mensen kan helpen af te vallen, in vergelijking met diëten zoals het standaard Amerikaanse dieet (SAD). En dat gewicht blijft van een recent Brits onderzoek bleek dat voor mensen die grote hoeveelheden gewicht hadden verloren, degenen die een dieet in mediterrane stijl consumeerden twee keer zoveel kans hadden om het af te houden.

Evenzo bleek uit een 8-jarig onderzoek onder meer dan 50.000 vrouwen dat voedingsmiddelen met een hoge calorie-dichtheid leidden tot een verhoogde gewichtstoename (40, 4.De Volumetrics zijn ontworpen om gewichtsverlies te bevorderen door u voedingsmiddelen te laten vullen die rijk zijn aan voedingsstoffen die weinig calorieën bevatten en veel water bevatten. Als je sneller afvalt dan dat, is het waarschijnlijk watergewicht, dat zal worden vervangen, en spiermassa, wat niet zal gebeuren, legt Bonci uit. U ontvangt een gepersonaliseerd afslankplan op basis van factoren zoals uw geslacht, gewicht, lengte, activiteitsniveau en meer. Volgens de website van Noom kunnen gebruikers over het algemeen verwachten dat ze 1-2 pond (0,5-1 kg) per week verliezen, hoewel dit kan afhangen van verschillende factoren, waaronder uw startgewicht, dieet, doelen en activiteitsniveau.

Ze voegt eraan toe dat zelfs als je stopt met het volgen van elke maaltijd, het gemakkelijk is om gewichtsverlies te behouden zodra je hebt geïnternaliseerd welke gezonde voedingsmiddelen laag zijn of 0 punten. .

Leave Reply

All fileds with * are required