Hoe weet je of je gezond afvalt?

Sommige van die indicatoren zijn extern, zoals de pasvorm van je kleding en de curve van nieuwe spieren. Als je deze positieve veranderingen opmerkt, ga dan door. Echter, op de lange termijn, het onderzoek blijft gemengd of een koolhydraatarm of keto-dieet een voordeel biedt voor het algehele gewichtsverlies ten opzichte van een vetarm dieet (3, 4,. Het behouden van spieren is belangrijk voor het ondersteunen van een gezonde bloedsuikerspiegel, het beheersen van ontstekingen en het behouden van uw mobiliteit naarmate u ouder wordt (11, 1.Een oudere recensie van 29 onderzoeken wees uit dat deelnemers die afvielen door een dieet te volgen, meer dan de helft van het gewicht dat ze verloren binnen 2 jaar en met 5 jaar herwonnen.

, ze hadden meer dan 80% van het gewicht dat ze verloren herwonnen (1.Een van de eerste fysieke tekenen die je zult opmerken, wat wijst op gewichtsverlies, is een verandering in je lichaamsafmetingen. Dit is meestal veelzeggender in vergelijking met de schaal. Hierdoor geven de meeste mensen de voorkeur aan lichaamsafmetingen in plaats van de weegschaal om hun gewichtsverlies te volgen. Niemand kent je lichaam zoals jij.

Als je afvalt, zie je een slankere romp, kleinere heupen of slankere armen in de spiegel. U merkt misschien zelfs een vermindering van het volume in uw wangen. Je zult deze veranderingen zien voordat andere mensen dat doen, en dat is oké, want je verliest gewicht om je gezonder voor je te voelen. Voormalige chips van 300 pond die bankaardappel eet.

Nee, maar ik heb mijn passie voor gezondheid, koken en eindelijk leven gevonden zoals ik het meen, allemaal terwijl ik natuurlijk meer dan 120 pond val. Wanneer u probeert af te vallen, geeft de weegschaal mogelijk niet altijd vooruitgang. Inch verlies, hoe goed je kleding bij je past, de verbetering die je ervaart tijdens het slapen en je flexibiliteit zijn enkele andere tekenen die laten zien dat je vooruitgang boekt met een afslankdieet. De reis naar afvallen kan enigszins demotiverend zijn voor gewichtskijkers, zoals en wanneer ze een afslankplateau bereiken - de periode waarin ze stoppen met afvallen ondanks regelmatig sporten en hun caloriecontrole onder controle houden.

Als u bijvoorbeeld 200 pond weegt, is een gewichtsverlies van 5 procent gelijk aan 10 pond, waardoor uw gewicht daalt tot 190 pond. Hoewel dit gewicht nog steeds in het bereik van „overgewicht” of „obesitas” ligt, kan dit bescheiden gewichtsverlies uw risicofactoren voor chronische ziekten die verband houden met obesitas verminderen. Je percentage lichaamsvet is een goede indicatie van hoe fit je bent. Geloof het of niet, mensen die geen overgewicht hebben, kunnen te dik zijn, hun lichaamsvetpercentage brengt hen in gevaar, ook al ligt hun gewicht in het lagere bereik.

En het omgekeerde is waar: sommige mensen kunnen er zwaar uitzien, ook al is hun lichaamsvetpercentage gezond. Soms is de ultieme indicator voor succes op het gebied van gezondheid en fitness dat je gewoon balans hebt gevonden. Als je jezelf verhongert, onophoudelijk traint, jezelf constant straft voor slechte voedselkeuzes, of meerdere keren per dag op de schaal stapt, is dat ongezond. Door in gezondheid en fitness te komen, kunnen veel mensen het gevoel krijgen dat ze achter hun staart aan zitten, zegt Gilligan.

Of het verbruikt ze, of ze hebben het gevoel dat ze nooit hun groef kunnen vinden en van de wagen kunnen vallen. Maar als je kunt genieten van een heerlijk diner of een training kunt overslaan zonder je schuldig te voelen - omdat je weet dat je het grootste deel van de tijd gezond bent, is dat het belangrijkste. De vooruitgang is nooit lineair, het dagelijks leven interfereert vaak, motivatie neemt af en neemt af, en soms, zelfs als je alles doet wat de experts zeggen dat je zou moeten, kun je nog steeds geen pond verliezen. Het maakt niet uit of je probeert af te vallen, aan te komen, bestaande spieren te versterken of nieuwe te ontdekken - experts zijn het erover eens dat de volgende methoden veel betere manieren zijn om te bepalen wanneer je op weg bent naar fitnessnirvana.

Proberen gezonder te worden, vooral als je in het begin nooit echt het beeld van gezondheid was, test je vaak op meer manieren dan alleen fysiek. Dus als je shirts gemakkelijker dichtknopen, je broek soepeler dichtritst of kleding of jassen verliezen, verlies je vet, ook al verlies je geen kilo's. Je kunt uiteindelijk al het gewicht terugkrijgen nadat je je rug hebt gebroken om het te verliezen, en in een zeer kort tijdsbestek. Maar mensen die geleidelijk en gestaag afvallen (ongeveer 1 tot 2 pond per week) zijn succesvoller in het afhouden van gewicht.

Het punt is, zelfs als je niet precies bent waar je qua gewicht wilt zijn, betekent dat niet echt dat je moet afvallen. In plaats van verplicht te zijn om een bepaald aantal te bereiken, maakt u gebruik van uw energieniveau en gezondheid voor aanwijzingen dat u begint af te vallen. De eerste fase van gewichtsverlies is wanneer u de neiging heeft om het meeste gewicht te verliezen en veranderingen in uw uiterlijk en hoe uw kleding past op te merken. Evenzo, als je vroeger maar twee maaltijden per dag at, maar nu je drie maaltijden en een snack eet en er honger naar hebt, versnelt je je metabolisme en zet je je lichaam op om meer vet te verliezen.

Je moet vasthouden aan het feit dat je er nog steeds voor kiest om jezelf te verbeteren en toch elke dag gezonder te worden. Hoewel het ÉÉN instrument is om succes en vooruitgang te meten, verlies nooit uit het oog dat het nooit de enige manier is. Kleine dingen zoals deze zijn dingen waarvan sommige mensen die nog nooit gewichtsproblemen hebben meegemaakt nooit zouden denken dat ze iets zouden zijn dat „lonend” is, maar als je gezonder wordt en afvallen, merk je ze ZEKER op. Als je in goede gezondheid verkeert, relatief dicht bij je doelgewicht bent en al jaren naar hetzelfde aantal op de schaal staart, is je lichaam waarschijnlijk gelukkig waar het is, zelfs als je denkt dat er ruimte is voor „verbetering”.

.

Leave Reply

All fileds with * are required