Is het gezond om 10 pond af te vallen in 2 weken?

10 pond verliezen in twee weken is niet gezond, maar je kunt in dat tijdsbestek gezonde vooruitgang gaan zien. Hoewel het misschien mogelijk is om in twee weken 10 pond te verliezen, is dit geen gezond doel. Te snel afvallen kan zelfs gevolgen hebben voor uw gewicht en gezondheid op de lange termijn. Het is mogelijk om in een week 10 pond af te vallen.

Het zal echter geen 10 pond lichaamsvet zijn. Een deel van het gewichtsverlies zal waarschijnlijk afkomstig zijn van water. Snel aanzienlijke hoeveelheden gewicht verliezen wordt niet aanbevolen en kan gevaarlijk zijn. De algemeen aanvaarde aanpak is om tussen de 1-2 pond per week te verliezen.

Als je een week lang niets anders drinkt dan citroensap en ahornsiroop met een scheutje cayennepeper en 10 pond verliest, zou ik dat onveilig gewichtsverlies beschouwen. Aan de andere kant, als je drie intense, metabole weerstandstrainingssessies voltooit, nog eens drie intervaltrainingssessies, en je ijverig bent in het eten van een caloriearm, koolhydraatarm dieet en 10 pond verliest in één week; ik zou niet zeggen dat dat onveilig was. Ik zou zeggen dat je hard hebt gewerkt en op de juiste manier bent afgevallen. Ik moet opmerken dat 11 pond het meeste gewicht is dat ik ooit een klant in een week heb laten verliezen (atleten die afnamen niet meegerekend).

Deze klant heeft heel hard gewerkt om dat gewicht te verliezen, en hij was om te beginnen relatief fit. Afgezien van dit alles, zijn de belangrijkste vragen waarom je zo snel zoveel gewicht moet verliezen en wat gaat er daarna gebeuren? Ik steun het stellen van agressieve doelen voor gewichtsverlies, maar waarom zou je jezelf zo'n korte tijdspanne geven? Breid dit uit naar een maand en geef jezelf de kans om een beetje te leven tijdens het proces. Laat je lichaam herstellen en reageren op je intensieve trainings- en dieetprogramma. Mike Roussell, PhD, is een voedingsadviseur die bekend staat om zijn vermogen om complexe voedingsconcepten om te zetten in praktische gewoonten en strategieën voor zijn klantenkring, waaronder professionele atleten, leidinggevenden, voedingsbedrijven en topfitnessfaciliteiten.

Mike is de auteur van Dr. Mike's 7-stappenplan voor gewichtsverlies en de komende 6 pijlers van voeding. Samenwerken met andere mensen die ook op zoek zijn om af te vallen, kan ervoor zorgen dat mensen eerder hun doelen voor gewichtsverlies bereiken. .

Streef naar langzaam, gestaag gewichtsverlies in plaats van onrealistische doelen te stellen, zoals 5 of 10 pond verliezen in 1 week. Om in 2 weken 10 pond te verliezen, kunt u 500 calorieën uit het dieet halen en nog eens 2.000 calorieën verbranden door middel van lichaamsbeweging. Aan de andere kant, als je in 2 weken 10 pond wilde verliezen, zou je een veel groter tekort moeten creëren. Eén studie toonde bijvoorbeeld aan dat koolhydraatarme diëten mensen met of zonder diabetes kunnen helpen om af te vallen.

Volgens berekeningen van de American Council on Exercise zal een persoon van 185 pond die met een stevig tempo van 3,5 mijl per uur loopt 318 calorieën verbranden in een uur, en een persoon van 155 pond die met 3,5 mph loopt, verbrandt 267 calorieën in een uur. De beste manier om af te vallen is 10 pond verliezen in een maand (of zelfs 20 pond), omdat het meestal voorgoed verloren blijft. Als je wilt weten hoe je 10 pond kunt verliezen in 2 weken, dan zul je beseffen dat je het niet kunt doen door alleen minder te eten. Je lichaam zal een aantal dramatische veranderingen ondergaan, vooral als je in zo'n korte tijd 10 pond probeert af te vallen.

Als je in 2 weken 10 pond wilt verliezen, probeer dan intervaltrainingen met hoge intensiteit te doen, die zeer effectief zijn voor gewichtsverlies. Deze trainingen helpen je ook om spieren op te bouwen, waardoor je er beter uitziet als het gewicht dat je wilt verliezen eraf is. Of je nu om een medische reden een paar kilo moet laten vallen of een speciale gebeurtenis hebt waarvoor je het gewicht wilt verliezen, om dat streefgewicht te bereiken gaat over het behouden van zelfdiscipline. Of je deze kilo's nu om medische redenen moet laten vallen, of om er goed uit te zien voor een speciale gelegenheid, het komt allemaal neer op hoe praktisch je plan is en hoe gedisciplineerd je kunt zijn.

Je zult ontdekken hoe dit bewezen Fit Father-programma je kan helpen af te vallen en het daadwerkelijk af te houden - zonder de complicaties en beperkingen van normale diëten. .

Leave Reply

All fileds with * are required