Wat is gezond gewichtsverlies per week?

Maar mensen die geleidelijk en gestaag afvallen (ongeveer 1 tot 2 pond per week) zijn succesvoller in het afhouden van gewicht. Gezond gewichtsverlies gaat niet alleen over een „dieet” of „programma”. Het gaat over een voortdurende levensstijl die gezonde eetpatronen en regelmatige lichaamsbeweging omvat. Het lijkt misschien voor de hand liggend om realistische doelen voor gewichtsverlies te stellen.

Maar weet je echt wat realistisch is? Op de lange termijn is het slim om te streven naar het verliezen van 1 tot 2 pond (0,5 tot 1 kilogram) per week. Over het algemeen, om 1 tot 2 pond per week te verliezen, moet je 500 tot 1.000 calorieën meer verbranden dan je elke dag consumeert, via een caloriearm dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Een gewichtsverlies van één tot twee pond per week is de typische aanbeveling. Hoewel dat misschien een traag tempo lijkt om af te vallen, is de kans groter dat het u helpt om uw gewichtsverlies op de lange termijn te behouden.

Over het algemeen vertaalt gezond gemiddeld gewichtsverlies per week zich in het verliezen van niet meer dan twee pond per week. Onze productkeuzes zijn getest door de redactie, goedgekeurd door experts. We kunnen commissie verdienen via links op onze site. Werk aan deze factoren om de juiste hoeveelheid te laten vallen.

Er is geen tekort aan dramatische transformaties van gewichtsverlies op het web, waardoor het verliezen van vijf pond per week vrij eenvoudig lijkt. Maar dat soort gewicht verliezen in slechts zeven dagen kan voor sommige mensen ongezond en zelfs onmogelijk zijn. Iedereen wil weten hoeveel gewicht ze in een week kunnen verliezen en iedereen wil dat dat een groot aantal is. Maar niemand kan precies zeggen hoeveel, omdat veel verschillende factoren van invloed zijn op hoe snel je kilo's kwijtraakt, inclusief hoeveel je weegt wanneer je een afslankplan start.

Volgens Konstantinos Spaniolas, M, D. Hoe meer overgewicht je moet verliezen, hoe groter het percentage verloren gewicht afkomstig is van vet, zegt Kevin Hall, Ph, D. Stel dat je begint bij 300 pond, een doel van één procent vetverlies per week betekent dat je in een week drie pond verliest. Maar als je gewoon 10 pond wilt laten vallen van een relatief mager frame, heb je waarschijnlijk het moeilijker om spiermassa vast te houden.

Eiwit levert essentiële aminozuren die je lichaam gebruikt om spieren aan te maken. Beknibbel en je verliest meer spieren. Spaniolas raadt aan om te eten. Er zijn tal van manieren om dat eiwit te krijgen, ook van deze stevige veganistische maaltijden met meer eiwitten dan een hamburger.

Als je niet genoeg gesloten ogen krijgt, worden honger- en metabolismehormonen zoals leptine en ghreline uit de war. In een kleine studie die vorig jaar in Annals of Internal Medicine werd gepubliceerd, sliepen vrijwilligers met een caloriearm dieet 5,5 of 8,5 uur per nacht. In twee weken verloren ze allebei iets meer dan 6,5 pond, maar degenen die meer sliepen verloren twee keer zoveel van vet. Slaap is zo cruciaal voor alles dat Men's Health zelfs de beste slaapstrategieën en -producten heeft samengesteld om u te helpen het beter te doen.

Hoe kleiner je bent, hoe minder calorieën je verbrandt, zegt Yoni Freedhoff, M, D. Maar er zijn nog complexere hormonale en metabole verschuivingen op het werk, waardoor het moeilijker wordt om vet te verbranden naarmate je langer verliest. Wetenschappers werken nog steeds aan het begrijpen van de mechanismen, maar onderzoek heeft aangetoond dat mensen die zijn afgevallen minder calorieën verbranden dan mensen die nooit een dieet hebben gevolgd. Het betekent gewoon dat je in het begin de neiging hebt om sneller af te vallen.

Spaniolas zegt dat het ingewikkeld is om correct in te schatten hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft, maar raadt aan om een grafiek of rekenmachine van het National Institute of Health te gebruiken. Van daaruit kun je ongeveer 500 calorieën per dag weglaten om af te vallen, maar zou in het begin niet veel lager moeten gaan. En zelfs dan zegt hij dat het misschien niet gemakkelijk is om deze vermindering van calorieën vast te houden als je al mager bent en om te beginnen minder calorieën nodig hebt. Alcohol kan uw dagelijkse calorie-inname gemakkelijk verhogen als u die calorieën niet in de gaten houdt.

Mannen consumeren 433 extra calorieën op dagen dat ze alcohol consumeren als ze een „matige hoeveelheid” drinken, volgens een onderzoek. Je moet rekening houden met calorieën uit alcohol in elk plan voor gewichtsverlies. In het onderstaande plan bevat elk punt een creatieve combinatie van caloriebudgettering om u te helpen uw doel voor gewichtsverlies te bereiken. Uw opties zijn een tekort van 500 calorieën per dag om één pond per week te verliezen, of een tekort van 1000 calorieën per dag om twee pond per week te verliezen.

. Het kan leiden tot meer initiële gewichtsverlies, maar brengt risico's met zich mee zoals spierverlies (zoals u hieronder zult leren), en geeft u niet altijd de tools die u helpen gedragsveranderingen aan te brengen die tot langdurige resultaten leiden. Maar in de aërobe groep kwam 20 procent daarvan uit mager weefsel (meestal spieren), terwijl de weerstandsgroep het verlies van mager weefsel beperkte tot 8 procent, terwijl ze nog steeds in het algemeen trimmen. Het simpelweg verminderen van calorieën werkt niet altijd om af te vallen, maar als je consequent te veel eet5, zal het het een uitdaging maken.

Met zoveel programma's voor gewichtsverlies op de markt, kan het een uitdaging zijn om er een te vinden die veilig, duurzaam en effectief is. Uw steungroep kan ook verantwoording afleggen, wat een sterke motivatie kan zijn om vast te houden aan uw doelstellingen voor gewichtsverlies. Gezond gewichtsverlies betekent dat het goed is voor je lichaam, je metabolisme optimaliseert in plaats van het te schaden, en is veel waarschijnlijker dat het wordt gehandhaafd. Nadat je je persoonlijke uitdagingen voor gewichtsverlies hebt beoordeeld, probeer je een strategie uit te werken om geleidelijk gewoonten en attitudes te veranderen die je eerdere inspanningen hebben gesaboteerd.

Noom is een app voor gewichtsverlies en fitness die reclame maakt voor een andere benadering van gewichtsverlies door veranderingen in gezond gedrag, hoewel het gebruikers nog steeds een caloriedoel geeft en voedsel bestempelt als „groen of „rood”. Hoewel langzaam gewichtsverlies misschien niet aantrekkelijk klinkt, zijn er veel dingen die u kunt doen om het proces veilig te versnellen. Mensen om ons heen dragen ook bij aan die druk door reclame te maken voor onwetenschappelijke manieren om snel resultaten te behalen voor gewichtsverlies. .

Leave Reply

All fileds with * are required