Bij gezond gewichtsverlies?

Ga naar de best mogelijke start met het NHS-plan voor gewichtsverlies met deze 12 dieet- en trainingstips. Fruit en groenten bevatten weinig calorieën en vet en bevatten veel vezels - 3 essentiële ingrediënten voor succesvol gewichtsverlies. Ze bevatten ook veel vitamines en mineralen. Lees meer over het verkrijgen van je 5 per dag.

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat kortdurend intermitterend vasten, dat tot 24 weken duurt, leidt tot gewichtsverlies bij personen met overgewicht. Eiwit kan eetlusthormonen reguleren om mensen een vol gevoel te geven. Dit komt meestal door een afname van het hongerhormoon ghreline en een stijging van de verzadigingshormonen peptide YY, GLP-1 en cholecystokinine. De menselijke darm herbergt een groot aantal en een verscheidenheid aan micro-organismen, waaronder ongeveer 37 biljoen bacteriën.

Het verstandige antwoord op het verliezen van overtollig lichaamsvet is om kleine gezonde veranderingen aan te brengen in uw eet- en bewegingsgewoonten. Deze veranderingen zouden dingen moeten zijn die u kunt behouden als onderdeel van uw levensstijl - op die manier zult u afvallen en afhouden. In plaats van te zeggen: „Ik moet 25 pond afvallen en jezelf overweldigen met wat een onmogelijk doel lijkt, kijk naar de gezondheidsvoordelen die kunnen voortvloeien uit zelfs bescheiden gewichtsverlies. Albertson zegt ook dat vrouwen ouder dan 50 significant meer eiwitten nodig hebben (1 tot 1,5 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag) dan mannen en jongere vrouwen (die.

Als u bijvoorbeeld 160 pond weegt en afwisselend zit en staat, kunt u ongeveer 35 extra calorieën per uur verbranden, 280 calorieën extra per dag, 1.400 calorieën per week en ongeveer 70.000 calorieën per jaar. Richtlijnen bevelen aan dat u geleidelijk moet proberen af te vallen, ongeveer 1-2 lbs (ongeveer 0,5-1,0 kg) per week. Op deze manier is de kans groter dat het gewicht eraf blijft. Deze mate van gewichtsverlies is gebaseerd op het gebruik van 600 kcal per dag meer dan je inneemt.

Gemiddeld betekent dit dat je niet meer dan 1400 kcal per dag consumeert als je een vrouw bent, en niet meer dan 1900 kcal per dag als je een man bent. De hoeveelheid gewicht die u verliest, hangt af van hoeveel gewicht u moet verliezen en hoe actief u bent. Dit is wat de wetenschap te zeggen heeft over de vraag of je H2O-gewoonte je kan helpen ongewenste kilo's kwijt te raken. Algemeen gewichtsverlies kan soms bepaalde gezondheidsmarkers verbeteren, zoals bloedsuikerspiegel en cholesterolgehalte.

Uw gezondheidswerker kan een dieet met een zeer caloriearm dieet aanbevelen als u snel moet afvallen (bijvoorbeeld als u een gewrichtsvervangende operatie gaat ondergaan), maar deze diëten worden meestal niet gebruikt voor routinematig gewichtsverlies. Maar als u klaar bent om aan de slag te gaan, hebben we een stapsgewijze handleiding om u op weg te helpen naar gewichtsverlies en een betere gezondheid. Een nieuwe analyse vindt weinig voordeel voor mensen die al zijn ingeschreven voor een interventie voor gewichtsverlies. Ondertussen vond een beoordelingsstudie een positieve correlatie tussen gewichtsverlies en de frequentie van het monitoren van voedselinname en lichaamsbeweging.

Hoewel dit gewicht nog steeds in het bereik van „overgewicht” of „obesitas” ligt, kan dit bescheiden gewichtsverlies uw risicofactoren voor chronische ziekten die verband houden met obesitas verminderen. Als je wilt afvallen, zou een goed begin zijn om je dieet te baseren op de Australian Guide to Healthy Eating. Er zijn veel ongezonde misvattingen over gewichtsverlies, maar om je gewicht te verminderen en af te houden, moet je kleine, haalbare veranderingen in je levensstijl aanbrengen. Als gewichtheffen geen optie voor u is, is het doen van sommige cardio-trainingen zoals wandelen, joggen, hardlopen, fietsen of zwemmen zeer gunstig voor gewichtsverlies en algemene gezondheid.

Afvallen is een uitdaging, maar voor veel mensen kan de combinatie van een gezond maaltijdpatroon en dagelijkse fysieke activiteit wat gewichtsverlies veroorzaken. Met zoveel programma's voor gewichtsverlies op de markt, kan het een uitdaging zijn om er een te vinden die veilig, duurzaam en effectief is. Welk plan voor gewichtsverlies u ook kiest, probeer ervoor te zorgen dat u aan het einde van het plan op lange termijn een aantal gezonde voedings- en levensstijlveranderingen aanbrengt, zodat u het gewicht dat u bent kwijtgeraakt kunt behouden. U kunt sneller afvallen in de eerste week van een dieetplan en daarna langzamer maar consistenter afvallen.

Een gezond, uitgebalanceerd dieet volgen en fysiek actief blijven is belangrijk tijdens en nadat je het gewenste gewicht hebt bereikt. Er zijn geen gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken die het gebruik van een detox-thee of een ander type thee ondersteunen om gewichtsverlies op lange termijn te ondersteunen. .

Leave Reply

All fileds with * are required