Wat zijn de stadia van afvallen?

Dit is de goede plek voor gezond gewichtsverlies. De twee belangrijkste fasen van gewichtsverlies zijn snel gewichtsverlies en langzaam gewichtsverlies. In de eerste fase val je snel af. Het grootste deel van het gewichtsverlies in deze fase is afkomstig van eiwitten, koolhydraten en water.

In de tweede fase val je langzamer af, maar de meeste kilo's die je verliest, komen van vet. GRATIS 310 Tea Duo 56 porties thee De eerste fase van een reis naar gewichtsverlies draait helemaal om optimisme, daarom noemen we het „The Honeymoon Phase. Je plan voor gewichtsverlies is helder en glanzend en nieuw. Het lijkt haalbaar en niet al te restrictief.

Je hebt heel veel motivatie en bent enthousiast om aan de slag te gaan. In de vroege stadia van de huwelijksreisfase kook je thuis, bereid je je maaltijden, maak je gezonde keuzes en ga je regelmatig naar de sportschool. Waar in het lichaam je eerst afvalt, hangt af van je genen. Je focus kan zijn om eerst je buikvet te verliezen, maar dit heb je niet onder controle.

De mens is een ingewikkeld wezen, dus het kan niet duidelijk worden gezegd waar je verliest of aankomt. Maar in de meeste gevallen is de eerste plaats waar je het vet aanbrengt over het algemeen de laatste plaats waar het vandaan komt. Als je armen de laatste tijd vet zijn geworden, verlies je dat vet eerst van daaruit zodra je begint te sporten en een gezond dieet volgt. Als je een peervormig lichaamsframe hebt, wordt je misschien kleiner van formaat, maar behoudt je hetzelfde frame van het lichaam.

Maar vergeet niet dat de vetcellen niet verdwijnen, als je je calorie-inname verhoogt, zul je weer aankomen. Zoals eerder vermeld, zult u zich tijdens deze eerste fase van gewichtsverlies realiseren dat het lijkt alsof de kilo's er gewoon af vallen. Binnen de eerste 4-6 weken van je afslankreis verlies je gewicht en verlies je het snel af. Dieet voor duurzaam gewichtsverlies wordt ondersteund door onderzoek.

Uit een overzicht van 29 onderzoeken bleek dat mensen die afvielen via een dieet meer dan 50% van het gewicht herwonnen dat ze in twee jaar hadden verloren, en met vijf jaar hadden ze meer dan 80% van het gewicht dat ze verloren hadden teruggewonnen. Het laatste type vet heet Vanity Fat. Vanity Fat is het vet dat alleen de elite of zeer narcistische mensen zullen uitdagen in een duaal tot de dood. Kijk gewoon hoe die cijfers dalen en gebruik dat vervolgens als brandstof om door te gaan en jezelf te motiveren naar de volgende fasen van gewichtsverlies.

Als een praktisch voorbeeld om aan te tonen, weegt Client A 80 kg en wil hij in totaal 10 kg verliezen om een uiteindelijk doel van 70 kg te bereiken. Dus vandaag hebben we besloten om je op een gezonde en correcte manier mee te nemen op een stapsgewijze rondleiding door stadia van gewichtsverlies. Onthoud dat deze fasen meer als metaforen bedoeld zijn dan letterlijke interpretaties van kleding die je draagt. Je verliest eerst hard vet dat je organen omringt, zoals lever, nieren, en dan begin je zacht vet te verliezen, zoals taille en dijvet.

Kijk hoe die cijfers dalen en gebruik dat als brandstof om je te blijven motiveren naar de volgende lichaamsfasen van gewichtsverlies. Blijf op de hoogte, want later ga ik je een link geven naar een quiz die je precies vertelt in welke fase je zit. Zoals eerder vermeld, zult u waarschijnlijk verschillende fasen en fasen tegenkomen tijdens uw reis van gewichtsverlies. Gewichtsverlies in de tweede fase vindt veel langzamer plaats, maar het komt voornamelijk uit lichaamsvet, meestal na 6 weken en daarna (.

Er valt veel te bespreken rond de hormonaal gerichte benadering van gewichtsverlies in de Skinny Jeans-fase. Dit verklaart waarom zwaarlijvige mensen significante resultaten behalen met het tellen van calorieën in de vroege stadia van gewichtsverlies en die resultaten plateau nadat ze een bepaalde hoeveelheid gewichtsverlies hebben verloren. Hoewel de vroege stadia van gewichtsverlies gevuld kunnen worden met hoop en succes terwijl je snel afvalt, kunnen de volgende fasen, waar het gewichtsverlies vertraagt en je een plateau raakt, frustrerend zijn. Dus als je op dieet bent om wat kilo's kwijt te raken, moet je weten dat dit een procedure is die in verschillende fasen plaatsvindt en niet zomaar van de ene op de andere dag, zoals je zou verwachten.

Als je te maken hebt met koppig vet, zit je waarschijnlijk in een van de twee fasen waarin je verstrikt raakt in een gevecht met deze formidabele vijand; je bevindt je in het Skinny Jeans stadium of in de Swimsuit Stage. Als je in de Swimsuit Stage zit, weegt het leven een paar keer per week, doe HIIT een paar keer per week, mediteer dagelijks, loop zoveel als je schema toelaat, joggen misschien één keer per week, snijd koolhydraten een beetje meer, voeg wat supplementen toe om het metabolisme aan te wakkeren en spieren op te bouwen, en wees gelukkig en gezond. .

Leave Reply

All fileds with * are required