Hoe lang duurt het om 20 pond te verliezen?

Aangezien er ongeveer 3.500 calorieën in één pond zitten, zou het een week duren om één pond te verliezen en 20 weken om 20 pond te verliezen. En over die voortgangsfoto's? Probeer je voortgang niet te vergelijken met die van iemand anders, anderen moeten misschien geduld hebben en de resultaten voelen voordat ze ze kunnen zien. Merk op dat je ook niet kunt kiezen waar en hoe je lichaam vetcellen afwerpt, voegt ze eraan toe. Haar laatste tip? Besteed aandacht aan gewoonten en gedragingen via cijfers en grafieken.

Zelfs als het doel is om een daling van het totale aantal ponden te zien, kookt een bekeken pot nooit, zegt Moskovitz. Na die zwangerschap woog ik 182 pond. Na de bevalling heb ik heel hard gewerkt met iets minder cardio en meer krachttraining. Hoewel sporten me enorm heeft geholpen, zou ik geen resultaten hebben gezien als ik bleef eten zoals ik eerder had gedaan.

Ik heb mijn dieet volledig veranderd door veel magere eiwitten, tonnen groenten, kleine hoeveelheden koolhydraten in de vorm van haver of granen te eten, verwerkte suikers te elimineren en tonnen water te drinken. En natuurlijk heb ik cheatmaaltijden. Het draait allemaal om het vinden van balans die werkt voor mijn levensstijl. Het kostte me ongeveer vier maanden om 152 pond te bereiken met 17 procent lichaamsvet, en ik ben best blij waar ik ben.

Candace Perkins, 30, 30 pond verloren. Dit betekent dat je minimaal 10 weken nodig hebt om in totaal 20 pond af te werpen, als je wekelijks 2 pond verliest. Het vereist niet alleen veranderingen in voeding en levensstijl, het vergt ook behoorlijk wat geduld. Hoewel er veel levensstijlfactoren zijn die een rol zullen spelen in hoeveel en hoe snel u afvalt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om uw kansen op succes van gewichtsverlies te vergroten.

Als je besluit elke week een pond te verliezen, duurt het ongeveer 20 weken om je doelen te bereiken met deze gezonde en duurzame aanpak. Je moet je echter realiseren dat als je snel afvalt met een crashdieet of door caloriegebrek te gebruiken, je het risico loopt spiermassa te verliezen met het gewicht. Als je te veel calorieën snijdt - of jezelf verhongert om af te vallen - begin je zowel spieren als vet te verliezen. Als u op zoek bent naar de beste manier om snel af te vallen, weet u waarschijnlijk dat de reis geen wandeling in het park is.

Hoewel je misschien niet een paar maanden wilt wachten om 20 pond af te vallen, zal het langzaam doen je helpen om op de lange termijn slank te blijven. Zorg ervoor dat u voldoet aan de minimale caloriebehoeften - 1.800 voor mannen en 1.200 voor vrouwen - om gezond te blijven terwijl u afvalt. Voldoen aan uw minimale caloriebehoeften en vasthouden aan een langzaam maar stabiel afslankplan helpt ervoor te zorgen dat het grootste deel van elk pond dat u verliest daadwerkelijk afkomstig is van vet. Als u in een maand 20 pond verliest, kunt u heel goed uw metabolisme verwoesten en bovendien spiermassa verliezen (.

Dus, hoe lang duurt het om 20 pond te verliezen? Nou, je zult het doel waarschijnlijk niet bereiken in minder dan een maand. Vrouwen kunnen moeite hebben om een pond of twee te verliezen, terwijl mannen gewoon naar de sportschool kunnen gaan en hun kilo's kunnen zien afvallen. De 10 tot 40 weken die het waarschijnlijk zal kosten om 20 pond te verliezen, zijn nog maar het begin van je reis naar gewichtsverlies - als je eenmaal je doelgewicht hebt bereikt, moet je vasthouden aan een gezonde levensstijl om het af te houden. Hoewel het verminderen van calorieën alleen over het algemeen niet wordt beschouwd als een duurzame manier om af te vallen, kan het tellen van calorieën een effectief hulpmiddel voor gewichtsverlies zijn in combinatie met andere aanpassingen aan dieet en levensstijl.

Leave Reply

All fileds with * are required