Hoe kan ik 20 pond verliezen in een maand?

Om 20 pond in een maand te verliezen, vermindert u het aantal calorieën dat u elke dag eet door minder te eten en junkfood te verwijderen. Focus op het eten van gezond, caloriearm voedsel zoals fruit, groenten en mager vlees. Hier zijn 10 van de beste manieren om snel en veilig 20 pond te laten vallen. Uit een onderzoek bleek zelfs dat het combineren van een caloriearm dieet met een verhoogde waterinname vóór de maaltijd resulteerde in 44% meer gewichtsverlies gedurende een periode van 12 weken (.

Een kleine studie toonde bijvoorbeeld aan dat het drinken van 16,9 vloeibare ounces (500 ml) water vóór een maaltijd de daaropvolgende calorieën met 13% verminderde (. Om snel 20 pond te verliezen, inclusief meer eiwitrijk voedsel in uw dieet, is absoluut essentieel. Een studie onder 19 volwassenen wees uit dat het verhogen van de eiwitinname met slechts 15% het gevoel van volheid verhoogde en de calorie-inname, buikvet en lichaamsgewicht aanzienlijk verminderde (. Uit een onderzoek onder 2.834 mensen bleek bijvoorbeeld dat een hogere inname van geraffineerde koolhydraten geassocieerd was met verhoogd buikvet, terwijl een grotere inname van volle granen geassocieerd was met minder buikvet (.

Een andere kleine studie had vergelijkbare bevindingen, waarin werd gemeld dat een dieet dat rijk is aan volle granen zowel het lichaamsgewicht als de calorie-inname verminderde in vergelijking met een dieet gericht op geraffineerde granen (1.Een review toonde aan dat 10 weken weerstandstraining het metabolisme met 7% kan verhogen, de bloedsuikerspiegel kan stabiliseren bij mensen met diabetes en leiden tot 4 pond (1,8 kg) vetverlies bij volwassenen (1.Ondertussen suggereerde een andere studie bij 94 vrouwen dat weerstandstraining vetvrije massa en metabolisme behield na gewichtsverlies, waardoor het lichaam gedurende de dag meer calorieën kan verbranden (1.Fiber beweegt langzaam en onverteerd door je maagdarmkanaal, waardoor het legen van uw maag wordt vertraagd om u langer vol te houden (14, 1.Een onderzoek bij gezonde mannen wees uit dat het consumeren van 33 gram onoplosbare vezels, die vaak wordt aangetroffen in tarwe en groenten, effectief was in het verminderen van zowel de eetlust als de voedselinname (1.Een review meldde dat het verhogen van de vezelinname met 14 gram per dag was gekoppeld aan een vermindering van 10% van de calorie-inname en 4,2 pond (1,9 kg) gewichtsverlies gedurende een periode van vier maanden, zelfs zonder andere veranderingen in dieet of levensstijl aan te brengen (1.Bovendien bleek uit een onderzoek van 20 maanden onder 252 vrouwen dat elke gram geconsumeerde voedingsvezels werd geconsumeerd geassocieerd met 0,5 pond (0,25 kg) minder lichaamsgewicht en 0,25% minder lichaamsvet (1.In feite toonde een studie onder 245 vrouwen aan dat zowel slapen ten minste zeven uur per nacht als een betere slaapkwaliteit de kans op succes van gewichtsverlies met 33% verhoogden (1) Een studie na 68.183 vrouwen ouder dan 16 jaar vond dat degenen die vijf uur of minder slapen gemiddeld 2,5 pond (1,14 kg) meer kregen dan vrouwen die minstens zeven uur per nacht sliepen (20). . In feite resulteerde het uitvoeren van cardio om 400 calorieën of 600 calorieën vijf keer per week gedurende 10 maanden te verbranden in een gemiddeld gewichtsverlies van respectievelijk 8,6 pond (3,9 kg) en 11,5 pond (5,2 kg) (2.Een andere studie had vergelijkbare bevindingen, waarin werd gemeld dat zes maanden cardio-oefening alleen het lichaamsgewicht verminderden met 9% bij 141 zwaarlijvige oudere volwassenen (2.Evenzo toonde een studie bij 30 gezonde vrouwen aan dat langzaam eten resulteerde in een verminderde calorie-inname en grotere gevoelens van volheid in vergelijking met sneller eten (2.Een ander overzicht van 19 onderzoeken wees uit dat mindfulness-interventies het gewicht aanzienlijk konden verhogen) verlies in 68% van de onderzoeken (30). Hoewel het verliezen van 20 pond een grote uitdaging kan lijken, kan het snel en veilig worden gedaan door een paar eenvoudige wijzigingen aan te brengen in uw dieet en levensstijl.

En over die voortgangsfoto's? Probeer je voortgang niet te vergelijken met die van iemand anders. Anderen moeten misschien geduld hebben en de resultaten voelen voordat ze ze kunnen zien. Merk op dat je ook niet kunt kiezen waar en hoe je lichaam vetcellen afwerpt, voegt ze eraan toe. Haar laatste tip? Besteed aandacht aan gewoonten en gedragingen via cijfers en grafieken.

Zelfs als het doel is om een daling van het totale aantal ponden te zien, kookt een bekeken pot nooit, zegt Moskovitz. Na die zwangerschap woog ik 182 pond. Na de bevalling heb ik heel hard gewerkt met iets minder cardio en meer krachttraining. Hoewel sporten me enorm heeft geholpen, zou ik geen resultaten hebben gezien als ik bleef eten zoals ik eerder had gedaan.

Ik heb mijn dieet volledig veranderd door veel magere eiwitten, tonnen groenten, kleine hoeveelheden koolhydraten in de vorm van haver of granen te eten, verwerkte suikers te elimineren en tonnen water te drinken. En natuurlijk heb ik cheat-maaltijden. Het draait allemaal om het vinden van balans die werkt voor mijn levensstijl. Het kostte me ongeveer vier maanden om 152 pond te bereiken met 17 procent lichaamsvet, en ik ben best blij waar ik ben.

Candace Perkins, 30, 30 pond verloren. Dit dieet is een van de meest voorkomende die ik heb gezien en die dicht in de buurt komt van een „verander je levensstijlbenadering versus een „bereik je doeldieet. Hieronder staan de beste bronnen voor eiwitten, koolhydraten en vetten, die als je je in de juiste porties houdt en onder je TDEE blijft, je zeker zult afvallen. Hoewel het mogelijk is om 20 pond in een maand te verliezen, komt het te snel afvallen vaak met een metabolisme dat vertraagt, verhoogde onbedwingbare trek en risico's zoals spierverlies, galstenen, verhoogde (of verlaagde) hormonen en voedingstekorten.

Als je een dieet met 1200 calorieën volgt, ga dan niet onder dat aantal, en een keer per week als je „varken” bent, wil je niet meer dan 2000 calorieën doen, want om 1 pond vet per week te verliezen, moet je 3500 calorieën uit je normale dieet verminderen als je echt eet zoals 10 sandwiches of zoiets, je zult niet alleen niet afvallen, maar de hele week van het dieet wordt verpest. Om 1 tot 2 pond per week te verliezen, wat over het algemeen als een veilig doel voor gewichtsverlies wordt beschouwd, moet je tussen de 500 en 1.000 calorieën per dag snijden, volgens de Mayo Clinic. Omdat je ernaar streeft om af te vallen, ligt je focus niet op het opbouwen van spieren, hoewel het voor sommige beginners mogelijk is om tegelijkertijd af te vallen en spieren op te bouwen. Ik ging van 163 pond naar 123 pond en was geschokt door hoe snel mijn lichaam reageerde op de veranderingen die ik aanbracht.

En als je eenmaal weer gaat eten zoals je was voordat je moeite deed om 20 pond in een maand af te vallen, zul je waarschijnlijk snel het gewicht terugkrijgen. Wanneer u voor het eerst met een dieetplan begint en drastische veranderingen aanbrengt in de manier waarop u eet en traint, kunt u in eerste instantie meer gewicht verliezen in de vorm van water. Ik kan zeker instaan voor dit dieet, en als je nog een stap verder wilt gaan, knip dan de koolhydraatbronnen weg en eet 1 gram eiwit voor elke pond MAGERE SPIERMASSA. Ik had op jonge leeftijd anorexia en de manier waarop je je post formuleerde en de hoeveelheid voedsel die je eet (vooral de soorten en hoe je de hoeveelheden lijkt te meten), komt heel dicht bij hoe ik dat pad begon.

Ik leer mensen hoe ze 1 pond per dag kunnen verliezen (Anymore is ongezond en hoewel mogelijk is het over het algemeen ongezond tenzij je extreem zwaarlijvig bent). Als je gewoon raadt, kun je afvallen, maar het zal je misschien verbazen hoeveel calorieën je daadwerkelijk consumeert. Als je nu nog steeds wilt afvallen, waarom doe je het dan niet geleidelijk, begin met het eten van kleine porties en vaker zoals elke 2 uur met gezonde snacks zoals fruit, groenten. .

Leave Reply

All fileds with * are required