Wat is het veiligste gewicht om per week te verliezen?

Volgens veel experts is het verliezen van 1-2 pond (0, 45-0, 9 kg) per week een gezond en veilig tarief (1, 2,. Meer verliezen dan dat wordt als te snel beschouwd en kan u het risico op veel gezondheidsproblemen brengen, waaronder spierverlies, galstenen, voedingstekorten en een daling van het metabolisme (4, 6, 7,. Het lijkt misschien voor de hand liggend om realistische doelen voor gewichtsverlies te stellen. Maar weet je echt wat realistisch is? Op de lange termijn is het slim om te streven naar het verliezen van 1 tot 2 pond (0,5 tot 1 kilogram) per week.

. Het is normaal dat iedereen die probeert af te vallen, het heel snel wil verliezen. Maar mensen die geleidelijk en gestaag afvallen (ongeveer 1 tot 2 pond per week) zijn succesvoller in het afhouden van gewicht. Gezond gewichtsverlies gaat niet alleen over een „dieet” of „programma”.

Het gaat over een voortdurende levensstijl die gezonde eetpatronen en regelmatige lichaamsbeweging omvat. Onze productkeuzes zijn getest door de redactie, goedgekeurd door experts. We kunnen commissie verdienen via links op onze site. Werk aan deze factoren om de juiste hoeveelheid te laten vallen.

Er is geen tekort aan dramatische transformaties van gewichtsverlies op het web, waardoor het verliezen van vijf pond per week vrij eenvoudig lijkt. Maar dat soort gewicht verliezen in slechts zeven dagen kan voor sommige mensen ongezond en zelfs onmogelijk zijn. Iedereen wil weten hoeveel gewicht ze in een week kunnen verliezen en iedereen wil dat dat een groot aantal is. Maar niemand kan precies zeggen hoeveel, omdat veel verschillende factoren van invloed zijn op hoe snel je kilo's kwijtraakt, inclusief hoeveel je weegt wanneer je een afslankplan start.

Volgens Konstantinos Spaniolas, M, D. Hoe meer overgewicht je moet verliezen, hoe groter het percentage verloren gewicht afkomstig is van vet, zegt Kevin Hall, Ph, D. Maar als je gewoon 10 pond wilt laten vallen van een relatief mager frame, heb je waarschijnlijk het moeilijker om spiermassa vast te houden. Eiwit levert essentiële aminozuren die je lichaam gebruikt om spieren aan te maken.

Beknibbel en je verliest meer spieren. Spaniolas raadt aan om te eten. Er zijn tal van manieren om dat eiwit te krijgen, ook van deze stevige veganistische maaltijden met meer eiwitten dan een hamburger. Als je niet genoeg gesloten ogen krijgt, worden honger- en metabolismehormonen zoals leptine en ghreline uit de war.

In een kleine studie die vorig jaar in Annals of Internal Medicine werd gepubliceerd, sliepen vrijwilligers met een caloriearm dieet 5,5 of 8,5 uur per nacht. In twee weken verloren ze allebei iets meer dan 6,5 pond, maar degenen die meer sliepen verloren twee keer zoveel van vet. Slaap is zo cruciaal voor alles dat Men's Health zelfs de beste slaapstrategieën en -producten heeft samengesteld om u te helpen het beter te doen. Hoe kleiner je bent, hoe minder calorieën je verbrandt, zegt Yoni Freedhoff, M, D.

Maar er zijn nog complexere hormonale en metabole verschuivingen op het werk, waardoor het moeilijker wordt om vet te verbranden naarmate je langer verliest. Wetenschappers werken nog steeds aan het begrijpen van de mechanismen, maar onderzoek heeft aangetoond dat mensen die zijn afgevallen minder calorieën verbranden dan mensen die nooit een dieet hebben gevolgd. Het betekent gewoon dat je in het begin de neiging hebt om sneller af te vallen. Spaniolas zegt dat het ingewikkeld is om correct in te schatten hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft, maar raadt aan om een grafiek of rekenmachine van het National Institute of Health te gebruiken.

Van daaruit kun je ongeveer 500 calorieën per dag weglaten om af te vallen, maar zou in het begin niet veel lager moeten gaan. En zelfs dan zegt hij dat het misschien niet gemakkelijk is om deze vermindering van calorieën vast te houden als je al mager bent en om te beginnen minder calorieën nodig hebt. Alcohol kan uw dagelijkse calorie-inname gemakkelijk verhogen als u die calorieën niet in de gaten houdt. Mannen consumeren 433 extra calorieën op dagen dat ze alcohol consumeren als ze een „matige hoeveelheid” drinken, volgens een onderzoek.

Je moet rekening houden met calorieën uit alcohol in elk plan voor gewichtsverlies. Ten eerste zijn wat je kunt verliezen en wat je zou moeten verliezen twee verschillende dingen. Dat wordt uiteindelijk duurzamer en gemakkelijker om op schema te blijven dan extreme maatregelen te nemen om drie pond in één week te laten vallen, alleen om ze meteen weer op te zien komen. In het onderstaande plan bevat elk punt een creatieve combinatie van caloriebudgettering om u te helpen uw doel voor gewichtsverlies te bereiken.

Uw opties zijn een tekort van 500 calorieën per dag om één pond per week te verliezen, of een tekort van 1000 calorieën per dag om twee pond per week te verliezen. Voordat u aan een programma voor gewichtsverlies begint, moet u contact opnemen met uw arts, gecertificeerde voedingsdeskundige of fitnessexpert die u kan helpen ervoor te zorgen dat u veilig en effectief gewichtsverlies bereikt. Dames, als je last hebt van schildklierproblemen en probeert af te vallen, laat me dan als eerste zeggen dat die dingen niet altijd hand in hand gaan. Als u bijvoorbeeld 200 pond weegt, is een gewichtsverlies van 5 procent gelijk aan 10 pond, waardoor uw gewicht daalt tot 190 pond.

Er is meer onderzoek nodig om te bepalen of het veilig is voor mensen die ouder of jonger zijn of mensen met een gezond gewicht. Als u op een gezonde manier wilt afvallen en de kilo's voorgoed wilt afhouden, moet u langzaam en gestaag afvallen. Daarom moet je, als je het over gewichtsverlies hebt, altijd het totale aantal calorieën in de gaten houden en een trainingsroutine volgen. Ga dan verder dan alleen het herkennen van je uitdagingenplan voor hoe je ermee omgaat als het je lukt om voor eens en altijd af te vallen.

En het eerste dat in je opkomt als je denkt aan afvallen, is het verminderen van je dieet. Nogmaals, je zult echter je eetgewoonten moeten veranderen om het gewicht eraf te houden als je van de maaltijdvervangers gaat. Hoe meer overgewicht je moet verliezen, hoe groter het percentage verloren gewicht afkomstig is van vet, zegt Kevin Hall, Ph. Hoewel u kunt afvallen zonder te sporten, kunnen regelmatige fysieke activiteit plus caloriebeperking u helpen om het gewicht te verliezen.

Volgens de National Institutes of Health (NIH) en Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is een veilige snelheid van gewichtsverlies 1-2 pond per week. Als je glycogeen verliest, verlies je ook drie keer zoveel water, wat resulteert in snel gewichtsverlies in de beginfase van een afslankprogramma. Voor succesvol gewichtsverlies op lange termijn moet u permanente veranderingen aanbrengen in uw levensstijl en gezondheidsgewoonten. .

Leave Reply

All fileds with * are required