Hoeveel gewichtsverlies gaat over een maand?

Raadpleeg uw arts als u meer dan 5 procent van het lichaamsgewicht of 10 pond bent kwijtgeraakt zonder te proberen in een periode van 6 tot 12 maanden. Dit is vooral belangrijk als u ook andere symptomen heeft. De meeste richtlijnen bevelen een gewichtsverlies aan van 0,5 tot 2,0 pond of 1 tot 2 procent van het totale lichaamsgewicht per week. Als zodanig kunnen mensen met een hoger lichaamsgewicht of met een hoger lichaamsvet dichter bij 2 procent van hun lichaamsgewicht verliezen, terwijl mensen met minder lichaamsvet dichter bij 1 procent van hun totale lichaamsgewicht kunnen verliezen, zegt Dieter.

Veel mensen komen en vallen af. Onbedoeld gewichtsverlies is een verlies van 10 pond (4,5 kilogram) of 5% van uw normale lichaamsgewicht gedurende 6 tot 12 maanden of minder zonder de reden te kennen. Veel mensen willen snel afvallen. Of het nu gaat om een evenement, een grote vakantie of het begin van de zomer als het gaat om gewichtsverlies, timing kan als alles aanvoelen.

Dus hoeveel gewicht kun je in een maand verliezen? En hoeveel moet je verliezen? Het is niet altijd hetzelfde antwoord als je gezond wilt blijven en het gewicht op lange termijn wilt behouden. Hier leest u hoe u een veilige hoeveelheid gewicht kunt bepalen om binnen een maand te verliezen en hoe u ervoor kunt zorgen dat u het gezond doet. Dat antwoord hangt af van het individu. Iemand met een groter lichaam kan doorgaans meer verliezen omdat ze om te beginnen meer gewicht hebben.

Gewichtsschommelingen zijn complexer dan calorieën in en calorieën. Bedenk dat 2 kopjes water ongeveer 1 pond wegen, en de meeste mensen verliezen gewicht door gewoon naar de badkamer te gaan. Spieren, vet, botten, water, weefsels, organen en alles wat zich in uw spijsverteringskanaal bevindt, vormen uw totale gewicht. Er is een fixatie op gewichtsverlies, maar het nummer op de weegschaal kan je niet vertellen of het gewicht dat je verliest water, spieren of vet is.

Beperkende diëten kunnen u helpen snel af te vallen, maar misschien verliest u spier- en watergewicht. Dat is niet ideaal en kan uiteindelijk je metabolisme verwoesten. Als je in een maand meer dan ongeveer 8 pond verliest, kun je het niet alleen waarschijnlijk niet afhouden, maar het betekent ook dat je waarschijnlijk ongezond gedrag vertoont om daar te komen. Het is verleidelijk om een dieet te crashen, maar het veroorzaakt langdurige schade aan je metabolisme.

Dat kan op zijn beurt uw vermogen om in de toekomst af te vallen saboteren. Voedsel is de belangrijkste energiebron van het lichaam. Als je niet genoeg eet, moet je lichaam ergens anders energie vinden. Anzlovar is het ermee eens, Snel gewichtsverlies is meestal niet duurzaam of gezond omdat het meestal wordt bereikt door calorieën ernstig te beperken of te veel te sporten, wat kan leiden tot eetaanvallen, een langzamer metabolisme en metabole veranderingen die u aanmoedigen om meer te eten en meer vet op te slaan.

Ons lichaam is heel slim en wil ons beschermen tegen hongersnood, en dat is wat het detecteert als je te weinig calorieën eet. Crash-diëten of proberen 20 pond te verliezen in een maand leidt tot aanvankelijke gewichtsverlies gevolgd door gewichtstoename (en nog wat) nadat het dieet voorbij is. In plaats van een crashdieet, werk je aan het veranderen van je eetgewoonten een paar tegelijk. Overweeg ook je einddoel om af te vallen.

„Wanneer ik werk met mensen die afvallen, begin ik graag langzaam en concentreer ik me op het opnemen van gezond voedingsgedrag in plaats van alleen een calorietekort”, zegt ze. Ik laat mijn klanten bijvoorbeeld focussen op het verkrijgen van voldoende eiwitten bij alle maaltijden, het opnemen van meer fruit en groenten, hydrateren met water en het beperken van gezoete dranken, om er maar een paar te noemen. We beginnen klein om levenslange gewoonten op te nemen in plaats van zeer caloriearme diëten te doen die vaak leiden tot snel gewichtsverlies en vervolgens gewichtstoename herstellen, evenals vele fysiologische en fysieke effecten van caloriearm dieet. Alleen omdat je in de veertig meer weegt dan in de twintig, wil nog niet zeggen dat je minder gezond bent.

Hoewel u gedurende uw hele leven extreme gewichtsverlies en -winsten wilt vermijden, is het normaal dat het gewicht in de loop van de tijd verandert. Focus op lichaamssamenstelling vet versus spieren in plaats van alleen het aantal op de schaal. Vet en spieren wegen hetzelfde, maar spieren nemen minder ruimte in beslag. Focus in plaats daarvan op signalen van honger en verzadiging.

Hoewel het mogelijk is om in een maand veel gewicht te laten vallen, raden we het niet aan. Alles van meer dan 8 pond is waarschijnlijk watergewicht dat je terugkrijgt. Crash-diëten leiden tot meer gewicht op de lange termijn en vertraagt uw metabolisme. Breng in de loop van de tijd kleine veranderingen aan, zoals het toevoegen van meer groenten, het eten van eiwitten bij elke maaltijd, het verminderen van vloeibare calorieën uit alcohol en suikerhoudende dranken, aandachtig eten en de meeste dagen van de week sporten.

Je voelt je beter en de veranderingen blijven hangen. Veranderingen in uw gewicht treden op wanneer u de vergelijking van de calorische energiebalans verstoort. Als je dagelijks 3.500 meer calorieën consumeert dan je verbrandt, krijg je een pond vet. Als je dagelijks 3.500 minder calorieën consumeert dan je verbrandt, verlies je een pond.

De Centers for Disease Control and Prevention beveelt aan dat u streeft naar niet meer dan een tekort van 3.500 tot 7.000 calorieën per week, wat resulteert in een veilig en duurzaam verliespercentage van ongeveer 4 tot 8 pond per maand. Er is niet één bepaald aantal ponden dat je zou kunnen verliezen, zegt Christine Santori, RDN, programmamanager voor Center for Weight Management in het Syosset Hospital van Northwell Health in Syosset, New York. In plaats daarvan zou u kunnen streven naar een gewichtsverlies van 2 tot 3 pond per maand, als die hoeveelheid normaler - en uitvoerbaar - voor u aanvoelt. Hoe aantrekkelijk het idee om af te vallen ook is, toevlucht nemen tot extreme diëten die drastische resultaten opleveren, is nooit een goed idee.

U kunt afvallen omdat het uw spijsverteringsstelsel kan irriteren en het voor uw lichaam moeilijk kan maken om voedingsstoffen uit voedsel op te nemen. Natuurlijk wil je realistisch zijn in het stellen van doelen voor gewichtsverlies, dus het is handig om te weten dat 8 pond ongeveer de grootste hoeveelheid gewichtsverlies is waar de gemiddelde persoon in een maand naar zou kunnen streven. Ideale doelen voor mensen met een dieet op langere termijn moeten gericht zijn op ongeveer 0,5 tot 1 procent per pond lichaamsgewicht per week. Het belangrijkste onderdeel van gewichtsverlies, afgezien van het daadwerkelijk nemen van je eigen beslissing om af te vallen en het voor jezelf te doen, is om het op een gezonde manier te doen (wat ook leidt tot een duurzamer gewichtsverlies).

Als je ook wat oefening toevoegt (door cardio- en krachttraining) aan je trainingen, zie je misschien ook een kleiner algemeen gewichtsverlies ongeveer een half pond per week, maar hoe je lichaam eruitziet en aanvoelt, is een betere maatstaf voor vooruitgang, zegt Santori. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde recensie van Hydroxycut, een van's werelds populairste supplementen voor gewichtsverlies. Fad-diëten die grote hoeveelheden gewichtsverlies beloven, laten je op zijn best honger achter, en in het ergste geval laten ze je achter met ongezonde gewoonten en terugkerende gewichtstoename. Maar zelfs na de operatie zijn er oncontroleerbare variabelen die het vermogen van een patiënt om af te vallen bepalen.

Extreem gewichtsverlies berooft uw lichaam van de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde werking. .

Leave Reply

All fileds with * are required