Hoe lang duurt het afslankproces?

Het duurt meestal vier weken voordat je een verschil in jezelf opmerkt en zes tot acht weken voordat anderen het opmerken. Langdurig gewichtsverlies vereist veranderingen op lange termijn in uw levensstijl. Een essentiële veranderingssleutel om af te vallen, is het volgen van uw voortgang en het vieren van mijlpalen voor gewichtsverlies onderweg. Om een pond echt lichaamsweefsel te krijgen, moet je een overschot van 3500 calorieën eten boven wat je lichaam verbrandt.

De meeste mensen die ik ken, zouden echt moeite moeten doen om een overschot van 1000 calorieën per dag te eten. In dat tempo zou het 2 weken duren om DAADWERKELIJK 4 pond te winnen. Dat is wat er nodig is om massa te WINNEN. Je hebt misschien gehoord dat een gezond gewichtsverlies één tot twee pond per week is.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn mensen die in dit tempo kilo's verliezen succesvoller in het afhouden van gewicht (het uiteindelijke doel). En hoewel veel mensen sneller willen afvallen, is aangetoond dat zelfs bescheiden gewichtsverlies gezondheidsvoordelen oplevert, zoals verbeteringen in bloeddruk, cholesterol in het bloed en bloedsuikers. Door deze routine te volgen, zegt ze dat je een heel percentage lichaamsvet per maand kunt verwachten. Aanzienlijk gewichtsverlies en spiergroei zullen ongeveer acht weken duren om te zien, maar hoewel je geen spierdefinitie ziet, zijn de voordelen in je lichaam en geest aanzienlijk.

Dit laatste kan de immuunfunctie verzwakken, het risico op blessures verhogen en de kans verkleinen om het gewicht af te houden. Dus nee, een eenvoudige wiskundige vergelijking is niet de ultieme bepalende factor voor hoeveel gewicht je verliest, of hoe snel. Tussen badkamerweegschalen, meetlint, remklauwen, anekdotisch bewijs (je kleding passen om te zien hoe de pasvorm is veranderd) en het gebruik van de hightech apparaten die je sportschool heeft, zijn er een aantal manieren om je gewichtsverlies bij te houden. Hoewel dit een goede plek is om te beginnen voor beginners, kan het ontmoedigend zijn om af te vallen, maar niet het gevoel te hebben dat je dichter bij de magere, gespierde esthetiek bent die je nastreeft.

Gewichtsverlies, zoals de term impliceert, is veel breder en omvat alles wat in het aantal op de schaal gaat dat elke week daalt, waaronder watergewicht en spierverlies. Fad-diëten of snelle afslankschema's kunnen u helpen op korte termijn af te vallen, maar ze leiden vaak tot een snelle herwinst van al het gewicht dat u bent kwijtgeraakt. Als je water vasthoudt, door PMS of een extra zoute maaltijd, zal je gewicht op de weegschaal hoger zijn, zelfs als je tegelijkertijd lichaamsvet bent kwijtgeraakt. Ik heb talloze mensen zien afvallen met snelle oplossingen die resulteerden in het terugkrijgen van alle (of meer) van het gewicht dat ze verloren.

Andere factoren dan voeding, waaronder uw leeftijd, geslacht, startgewicht en fysieke activiteitsniveau, kunnen ook uw snelheid van gewichtsverlies beïnvloeden. Mannen kunnen gewichtsveranderingen ervaren op verschillende tijdstippen, met verschillende tussenpozen en om verschillende redenen. Omdat er tegenwoordig waarschijnlijk meer Zoom-interacties zijn dan fysieke ontmoetingen, kan het voor anderen moeilijk zijn om in het begin je voortgang van het gewichtsverlies op te merken als je niet iemand bent die meteen in je gezicht en nek afvalt. Bijvoorbeeld, mannen hebben meer kans om sneller af te vallen dan vrouwen, en oudere volwassenen kunnen sneller afvallen dan hun jongere tegenhangers, hoewel een deel van dit gewichtsverlies spierweefsel kan zijn (6,.

Als u begint met sporten als onderdeel van uw afslankprogramma, vermindert u het risico op hartaandoeningen aanzienlijk, zelfs als u niet veel afvalt.

Leave Reply

All fileds with * are required