Gezonde soep om af te vallen?

De optie van Progresso is verreweg de beste soep in blik in deze ronde. Deze gespleten erwtensoep is niet alleen een gewichtsverliesvriendelijke keuze, hij wordt ook geleverd met wat extra bonussen. Eén portie levert slechts 13% van de dagelijkse waarde van natrium op, ver verwijderd van veel soepen in blik met natriumbommen die je in de schappen van supermarkten vindt. Hier zijn 18 gezonde soepen in blik om naar te zoeken de volgende keer dat je boodschappen doet.

Waarom zou pasta al het plezier hebben? Kip- en rijstsoep is als de supercoole oudere broer of zus van kipnoedels. In nog beter nieuws heeft de kip en rijst van Healthy Choice nu 20 procent meer kip. Dat gezegd hebbende, er zijn enkele soepen in blik die je misschien wilt vermijden als je naar je zoutinname kijkt. De FDA raadt aan om uw natriuminname te beperken tot 2.300 milligram per dag of minder (de American Heart Association zegt dat 1.500 milligram per dag eigenlijk ideaal is), hoewel de meeste Amerikanen gemiddeld ongeveer 3.400 milligram per dag zijn.

Aruna Mallya, Senior diëtist, KMC Hospital, Mangaluru, stelt een kom eiwitrijke soep voor die kan helpen bij het afvallen. Ze stelt voor om een suikermaïssoep te vermijden of iets dat meer calorieën bevat - zoals aardappelsoep, wat kan leiden tot gewichtstoename. In plaats daarvan, nosh op koolsoep, wat heldere bouillon of wat veelkleurige groenten zoals wortel, erwten een kans vanwege antioxidanten die erin aanwezig zijn die helpen bij het verliezen van gewicht. Zuid-Afrika wankelt in shock van een golf van schietpartijen in weekendbars waarbij gewapende mannen drie tavernes binnenbarstten en zonder onderscheid het vuur openden, waarbij in totaal 21 mensen om kwamen.

Regionale en etnische rivaliteit, een afpersingsring voor georganiseerde misdaad, concurrentie tussen bareigenaren en politieke vijandschappen zijn allemaal mogelijke motivaties voor de schietpartijen, zeggen analisten. Het is niet bekend of de schietpartijen met elkaar verbonden zijn. Ambtenaren zijn eindelijk overeengekomen bewakingsbeelden vrij te geven van de massaschietpartij waarbij 21 studenten en personeel om het leven kwamen in Uvalde, na meer dan een maand stonewalling van de media en het publiek. Een belangrijke wetgever van de staat Texas zei maandag dat staats- en lokale functionarissen enkele van de beelden vanuit de gang van Robb Elementary School zullen delen tijdens het bloedbad van 24 mei, meldde ABC News.

De ontwikkeling komt nadat de families van slachtoffers, overlevenden, de burgemeester van Uvalde en de media wekenlang hebben geëist om de beelden te zien nadat bleek dat wetshandhavers meer dan een uur wachtten in de schoolgang terwijl het bloedbad doorging voordat ze uiteindelijk de klas bestormden en de schutter doodschieten. Er is een grote kans dat iemand het komende decennium wordt gedood door een raket die op de aarde valt, hebben wetenschappers gewaarschuwd. Een nieuwe beoordeling van het gevaar voor het menselijk leven door onbeheersbare raketten zegt dat er een kans van ongeveer 10% is dat een of meer slachtoffers de komende 10 jaar zullen worden veroorzaakt. De dringende waarschuwing komt nadat vorig jaar een onbeheersbare Chinese raket op de aarde is gevallen.

De biologische romige tomatensoep van Pacific bevat wel 14 g suiker, maar om eerlijk te zijn, slechts 4 g daarvan is afkomstig van toegevoegde suiker. Groentesoep is een van de meest taillevriendelijke maaltijden die verkrijgbaar zijn, dankzij het lage caloriegehalte en het hoge vezelgehalte. Als ze ongeopend blijft, gaat ingeblikte soep lang mee op de plank, maar na het eerste gebruik moet deze worden bewaard in een koelkast, zoals een mooie compacte koelkast of een koelkast met aanrechtdiepte, om te voorkomen dat hij slecht gaat of een slechte smaak ontwikkelt. De Coro voegt graag een handvol of twee gehakte, verse babyspinazie of een ander donker bladgroen toe nadat de soep is opgewarmd.

Magische soep voor gewichtsverlies is een combinatie van een paar soeprecepten voor gewichtsverlies die al jaren bestaan - Weight Watchers Garden Vegetable Soup en het Cabbage Soup Diet Recipe. Het is gemaakt met biologische ingrediënten, zit boordevol eiwitten en vezels en bevat veel minder suiker, natrium en transvetten in vergelijking met de meeste andere soepen. Deze Health Valley ingeblikte biologische minestronesoep is gemaakt zonder toegevoegd zout en is ook gecertificeerd door de American Heart Association. Maar als je bang bent dat een natriumarme soep minder smaak zal hebben, onthoud dan dat je altijd je eigen ingrediënten kunt toevoegen om het meer naar wens te bereiden.

Als uw budget het toelaat, geef dan prioriteit aan soepen die meestal worden gemaakt met biologische groenten, omdat ze waarschijnlijk meer voedingsstoffen bevatten en vrij zijn van chemicaliën of pesticiden. Omdat veel labels meer dan misleidend zijn, hebben we het vuile werk gedaan en de tientallen plectrums in de schappen van je supermarkt gekamd om Eat This-goedgekeurde soepen te vinden. Als u op zoek bent naar afvallen, is hun combinatie van gemak en lange houdbaarheid een groot pluspunt. .

Leave Reply

All fileds with * are required