Wat is een ongezonde snelheid van gewichtsverlies?

Raadpleeg uw arts als u meer dan 5 procent van het lichaamsgewicht of 10 pond bent kwijtgeraakt zonder te proberen in een periode van 6 tot 12 maanden. Dit is vooral belangrijk als u ook andere symptomen heeft. Een gewichtsverlies van één tot twee pond per week is de typische aanbeveling. Hoewel dat misschien een traag tempo lijkt om af te vallen, is de kans groter dat het u helpt om uw gewichtsverlies op de lange termijn te behouden.

Tegenwoordig, met talloze producten, programma's, diëten en regimes die worden gepronkt als een magische kogel om af te vallen, is het verleidelijk om op een van hen te springen om de uitstulping te verliezen. Maar de trieste realiteit is dat veel van deze benaderingen alleen dramatische ongezonde resultaten voor gewichtsverlies opleveren die moeilijk te handhaven zijn. Volgens deskundigen is het verliezen van 1-2 pond per week een gezond en veilig tarief voor gewichtsverlies. Hoewel dit een traag tempo is, is de kans groter dat u uw gewichtsdoelen op de lange termijn bereikt en behoudt, maar houd er rekening mee dat gezond versus.

Het is daarom van cruciaal belang dat je het verschil begrijpt tussen gezond en. Ongezond gewichtsverlies om u te helpen potentieel gevaarlijke dingen te vermijden die averechts kunnen werken wanneer u probeert af te slanken. Een gewichtsverlies van 1-2 pond (0,45-0,9 kg) per week is het aanbevolen, veilige gewichtsverlies voor gezond versus. Meer verliezen dan dat in een week wordt als ongezond beschouwd en kan leiden tot tal van gezondheidsproblemen zoals galstenen, spierverlies, voedingstekorten en een disfunctioneel metabolisme.

Een ongezond plan voor gewichtsverlies dwingt je om snel veel gewicht te verliezen. Maar in werkelijkheid zal je lichaam alleen zijn spieren verliezen, omdat vetten meer tijd nodig hebben om te verliezen. Naast het verliezen van mager weefsel, zul je uiteindelijk ook watergewicht verliezen. Een koolhydraatarm dieet zet je lichaam ertoe aan meer glycogeen te verbranden - een vorm van opgeslagen glucose - om het energietekort aan te vullen.

In de processen worden grote hoeveelheden water geproduceerd, wat leidt tot plotselinge aanvallen van gewichtsverlies. Met dit langdurige ongezonde gewichtsverlies, kunt u een losse huid krijgen die hangt of zakt en die weken na het verliezen van veel kilo's zijn elasticiteit heeft verloren. Ongezonde benaderingen en plannen voor gewichtsverlies zijn voornamelijk gericht op het verhongeren van de spieren. Je drinkt, eet of slikt daarom medicijnen en dieetpillen die je spieren en gezond vet verhongeren.

Andere plannen kunnen ook betrekking hebben op langdurige hongersnood en consumptie van voedsel zonder voedingswaarde voor uw lichaam. Al deze verhongeren je gezonde vetreserves en je spieren. Een ongezond gewichtsverlies komt voor door extreem caloriegebrek, waarbij sommige mensen minder dan 1200 calorieën per dag opnemen. Dit is gevaarlijk omdat je lichaam reageert door je metabolisme te vertragen als het in de hongermodus komt.

Als gevolg hiervan hangt het lichaam aan meer vetten; daarom kunt u uiteindelijk meer aankomen dan toen u begon. Water is een enorm onderdeel van ons lichaam. Een ongezond gewichtsverlies zal eerst enorme hoeveelheden watergewicht verliezen in de eerste paar weken tijdens het uitbranden van glycogeen. Als gevolg hiervan kunt u enorm gewichtsverlies ervaren.

Maar deze snelle uitdroging brengt ook andere onaangename risico's met zich mee, zoals hoofdpijn, constipatie, spierkrampen, lage energie, prikkelbaarheid en aanhoudende dorstgevoelens. Regelingen voor ongezond gewichtsverlies kunnen van invloed zijn op uw leptinegehalte. Dit is het hormoon dat honger en verzadiging onder controle houdt. Als gevolg hiervan kunnen caloriearme diëten en andere quick-fix-plannen leiden tot een verhoogde voedselobsessie, waardoor je meer hangry en vraatzuchtig wordt.

Het is normaal dat iedereen die probeert af te vallen, het heel snel wil verliezen. Maar mensen die geleidelijk en gestaag afvallen (ongeveer 1 tot 2 pond per week) zijn succesvoller in het afhouden van gewicht. gezond gewichtsverlies gaat niet alleen over een „dieet” of „programma”. Het gaat over een voortdurende levensstijl die gezonde eetpatronen en regelmatige lichaamsbeweging omvat.

Bij het starten van een plan voor gewichtsverlies is het begrijpelijk om snelle resultaten te willen zien en te streven naar zoiets als 15 pond verliezen in een maand. Het is echter belangrijk om in een veilig en duurzaam tempo af te vallen. Er zijn risico's voor snel gewichtsverlies en afvallen kost tijd. Het langzaam en stabiel doen helpt uw gezondheid te beschermen en zorgt ervoor dat uw resultaten voor gewichtsverlies blijvend vermogen hebben.

Voor veel mensen kan het verliezen van 15 pond in een maand worden bereikt door gevaarlijke gewoonten, zoals extreme caloriebeperking of het ernstig beperken van wat je eet. Er is ook het feit dat het verliezen van 15 pond in een maand het waarschijnlijker maakt dat je uiteindelijk het gewicht uiteindelijk weer zult krijgen. Volgens de Mayo Clinic kost het uitzonderlijk veel moeite om snel veel gewicht te verliezen, en die veranderingen zijn vaak niet duurzaam. Extreme veranderingen die uw normale routine onderbreken, kunnen moeilijk te implementeren zijn als gewoonten op lange termijn, dus u zult waarschijnlijk moeite hebben om uw resultaten te behouden.

Voor de meeste mensen is een gezond gewichtsverlies doel volgens de VS ongeveer 1-2 pond per week. Centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC). Bovendien zijn degenen die geleidelijk afvallen succesvoller in het afhouden van gewicht, volgens de CDC. Gewichtsverlies omvat het aanbrengen van veranderingen in levensstijl op de lange termijn, en met gezonde voedingskeuzes en regelmatige lichaamsbeweging is dit soort geleidelijk gewichtsverlies op de lange termijn duurzamer om u te helpen uw doelgewicht te bereiken en te behouden.

Er zijn een paar geselecteerde situaties waarin u veilig 15 pond in een maand kunt verliezen, of in ieder geval zonder veel zorgen te wekken bij uw zorgverleners. Eén factor is een zeer hoog startgewicht. Een andere manier om veilig 15 pond per maand te verliezen, is door dit te doen in het kader van een medisch begeleid programma voor gewichtsverlies, waarbij een arts bij elke stap nauw met u samenwerkt. Opzettelijk snel gewichtsverlies kan op een gezonde manier worden vergemakkelijkt onder medisch toezicht, zegt Dr.

Er zijn medicijnen die kunnen worden gebruikt om het metabolisme te stimuleren en de eetlust te verminderen. Wanneer een arts uw gewichtsverlies leidt en toezicht houdt op uw zorg, kan het veilig zijn om sneller af te vallen. Je zou maandelijks tot 20 pond kunnen verliezen als je het doet in het kader van een medisch gecontroleerd programma voor gewichtsverlies, zegt Luiza Petre, MD, een door de raad gecertificeerde cardioloog en specialist in gewichtsbeheersing in New York City. Petre zegt, is om te begrijpen wat voor soort gewicht je verliest.

Als het gaat om veilig afvallen, komt het erop neer dat we ervoor zorgen dat we geen spiermassa of gewoon water verliezen en we vet verliezen, Dr... Elke 3 pond vet bevat 1 pond water, dus 15 pond per maand verliezen is haalbaar en veilig als het wordt gedaan met de juiste voeding en voldoende eiwitinname om te beschermen tegen spiermassaverlies en voedingsstoffen en vitaminetekorten. Medische programma's voor gewichtsverlies zijn meestal gericht op patiënten met nogal wat gewicht om te verliezen of met gezondheidsproblemen die extra observatie vereisen. Door het ontwerp kunnen ze niet worden uitgevoerd zonder toezicht van medische professionals.

Het is belangrijk dat een zorgverlener uw welzijn gedurende het hele proces bewaakt. Extreem gewichtsverlies berooft uw lichaam van de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde werking. Hoewel dit proces langzamer kan verlopen, is het een onfeilbare manier om u te helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken en uw algehele gezondheid te verbeteren. Maak een afspraak bij Beaumont Dermatology %26 Huisartspraktijk en vraag gerust uw arts naar dieetbehoeften en al het andere dat u zou willen weten over gezond gewichtsverlies.

Wanneer je calorieën te laag snijdt (minder dan 1.500 calorieën per dag voor de meeste vrouwen, of 2.000 calorieën voor de meeste mannen), verlies je uiteindelijk het verkeerde soort gewicht - spieren, in plaats van vet. Hoewel langzaam gewichtsverlies misschien niet zo aantrekkelijk klinkt als snel gewichtsverlies, zijn er tal van manieren om het gewichtsverlies veilig te versnellen. In de loop der jaren zijn er talloze rage-diëten voor junkfood opgedoken, wat suggereert dat je nog steeds kunt afvallen zonder te hoeven kijken wat je neemt. Met een aanpak als deze kun je snel afvallen, omdat het veel gezonde en veilige strategieën tegelijk combineert, geen trucs of extreem diëten.

Dit kan leiden tot het terugkrijgen van al het verloren gewicht (plus wat), en is meestal een patroon bij degenen die jojo-dieet volgen. Als u bijvoorbeeld 200 pond weegt, is een gewichtsverlies van 5 procent gelijk aan 10 pond, waardoor uw gewicht daalt tot 190 pond. Nieuw onderzoek toont aan dat een combinatie van afslankmedicijnen en veranderingen in levensstijl kan resulteren in aanzienlijk gewichtsverlies op lange termijn. Er zijn echter veel andere redenen waarom u niet te snel kilo's zou moeten verliezen, waaronder tekorten aan voedingsstoffen en gewichtstoename later.

.

Leave Reply

All fileds with * are required