Is het verliezen van 10 pond een groot probleem?

Als u veel overgewicht draagt, lijkt 10 pond misschien niet genoeg om een verschil te maken in uw gezondheid. Wetenschappelijk bewijs toont echter aan dat het verliezen van slechts 10 pond aandoeningen kan verbeteren die verband houden met het metabool syndroom, zoals hypertensie en hoog cholesterol. Je hart is verreweg de hardst werkende spier in het lichaam en extra gewicht zorgt ervoor dat het nog harder werkt. Het verliezen van slechts 10 pond kan een normale bloeddruk ondersteunen en een gezond cholesterolgehalte ondersteunen.

Het Center for Disease Control and Prevention beweert dat 28% van alle Amerikaanse volwassenen wordt behandeld voor abnormale cholesterolwaarden. Als uw cholesterol hoog is, kunt u door 10 pond te verliezen uzelf op weg helpen naar gezondere cholesterolwaarden. Volgens het Institute For Quality and Efficiency In Health Care (IQWiG) daalde het verliezen van gemiddeld ongeveer 9 pond de systolische bloeddruk gemiddeld vier en een half punt en de diastolische druk gemiddeld met drie punten. Dit kan zijn omdat het verliezen van 10 pond de verzameling vet in en rond uw lever drastisch vermindert.

De ophoping van te veel vet rond de lever kan leververvetting veroorzaken. Dit is een aandoening waardoor u een hoger risico loopt op problemen met de bloedsuikerspiegel. Elk pond lichaamsgewicht vertaalt zich in ongeveer 4 pond kracht op je enkels, knieën en heupen tijdens het lopen, dus 10 extra pond op je frame betekent 40 pond extra druk op je gewrichten. Door slechts 10 pond te verliezen, kunnen uw gewrichten minder slijtage oplopen, wat betekent dat u goed en langer kunt bewegen met minder pijn.

Als je's nachts snurkt, heb je mogelijk een vorm van slaapapneu. Dit is wanneer je winddoorgangen gedeeltelijk geblokkeerd raken terwijl je slaapt. Als je slechts 10 pond verliest, kan je luchtpijp breder worden. Dit helpt je de hele nacht door te slapen en het risico op het ontwikkelen van slaapapneu te verminderen.

Volgens onderzoekers van Johns Hopkins kan het verliezen van slechts 5-10% van uw lichaamsgewicht uw risico op het ontwikkelen van diabetes met 58% verminderen. Als u 10 pond verliest, kan uw aantal gemiddeld met een half punt dalen. Dit creëert een vergelijkbaar effect van sommige diabetesmedicijnen. Een overschot aan lichaamsvet verstoort de hormoonregulatie, wat depressie, angst en andere psychische problemen kan veroorzaken of verergeren.

Als je slechts 10 pond verliest, voel je je beter en heb je meer zelfvertrouwen. Exante Shakes en gewichtsverlies Drankjes zijn ontworpen om je calorie-inname te verminderen, je vol te houden en je alle voedingsstoffen te geven die je nodig hebt. Het kan je helpen om 10 pond af te vallen zonder de valkuilen van een crashdieet. We raden aan om minstens één maaltijd per dag te vervangen door een van onze voedzaam ontwikkelde shakes en om je ongezonde frisdrank te vervangen door Boost, onze afslankdrank.

Zoals hierboven vermeld, verlaagt gewichtsverlies uw bloeddruk en cholesterol. Ongelooflijk, slechts 10 pond gewichtsverlies kan resulteren in een risicovermindering van meer dan 50% voor hartaanvallen. 10 pond verliezen in 2 maanden of ongeveer tien weken is realistisch, afhankelijk van je activiteitsniveau. Veel mensen zijn het erover eens dat het verliezen van tussen de 1 en 2 pond per week redelijk en goed gemiddeld gewichtsverlies is; hoewel sommige rage diëten beweren dat je meer kunt verliezen, is een hoge mate van gewichtsverlies niet duurzaam.

Dit betekent dat nadat u uw eerste 10 pond bent kwijtgeraakt, uw bloeddruk met 10 punten kan dalen, wat een aanzienlijke daling is. Voor patiënten met overgewicht of obesitas bij wie het gewicht een verhoogd risico op hartaandoeningen en andere cardiovasculaire aandoeningen betekent. Dit betekent dat nadat u uw eerste 10 pond bent kwijtgeraakt, uw bloeddruk met 10 punten kan dalen. Dit is een significante afname, vooral voor patiënten met overgewicht of obesitas, omdat het dragen van te veel kilo's het risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen en andere cardiovasculaire aandoeningen kan verhogen.

Door slechts 10 pond te verliezen, kunt u overdag uw energieniveau OMHOOG SCHIETEN, omdat uw lichaam leert hoe u zuurstof efficiënter kunt gebruiken. Hoewel ongeveer de helft van de Amerikaanse volwassenen aangeeft elk jaar af te vallen, heeft bijna 74% van de Amerikaanse volwassenen zwaarlijvig of overgewicht. Naarmate je gewicht verliest en de druk op je gewrichten vermindert, zal de demping tussen je botten weer opbouwen. Zodra je die eerste 10 pond verliest, merk je verschillen op in hoe je eruit ziet (kan lossere kleding zijn, geen acne, levendige huid), die die gevaarlijke negatieve gedachten kunnen bestrijden.

Er is geen gewichtsverlies van 50 pond voor nodig, zei Smith, wetenschappelijk directeur van het Florida Hospital-Sanford Burnham Translational Research Institute for Metabolism and Diabetes. Als je 10 pond verliest met behulp van lichaamsbeweging, zal je lichaam zich aanpassen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Je hart heeft veel voor je gedaan (het houdt je in leven), dus het is tijd om je liefde voor je hart te tonen door die kilo's kwijt te raken ????. Naast het kunnen dragen van een skinny jeans, is een van de belangrijkste redenen om 10 pond of meer te verliezen de gezondheid van het hart.

Maar wanneer u slechts 10 pond of 5-10% van uw lichaamsgewicht verliest, kunt u uw risico op hartaanvallen, beroertes en andere hart- en vaatziekten aanzienlijk verminderen. Laten we eens kijken hoeveel gewicht je moet verliezen voordat de wereld het opmerkt en waar het vet het eerst afwerpt. Door slechts 10 pond te verliezen, kunt u dodelijke ziekten voorkomen, dagelijkse pijn verlichten en uw kwaliteit van leven verbeteren. Om te begrijpen hoe impactvol het verliezen van 10 pond kan zijn, lees verder om precies te ontdekken wat er met je lichaam gebeurt nadat je 10 pond hebt laten vallen.

.

Leave Reply

All fileds with * are required