Wat is een realistisch doel voor gewichtsverlies gedurende 3 maanden?

Dus gedurende drie maanden, of ongeveer 12 weken, is een gezond doel 12 tot 24 pond. afvallen in dit tempo zorgt ervoor dat je het voor de lange termijn afhoudt. Als u meer gewicht te verliezen heeft (50 of meer pond), kunt u de eerste weken meer gewicht verliezen, maar over het algemeen is ongeveer een pond of twee per week een gezond doelwit. Een veilig, gezond en realistisch doel is om 0,5 tot -1% van uw lichaamsgewicht per week te verliezen, wat voor de meeste mensen ongeveer 1 tot 2 pond gewichtsverlies per week is.

Dat gewichtsverlies van één tot twee pond per week vertaalt zich in ongeveer 12 tot 24 pond over een periode van drie maanden. Dit betekent dat je vier tot acht pond per maand nastreeft, zegt Dannah Eve Bollig, een trainer en maker van The DE Method. Maar Bollig waarschuwt ook dat als je veel gewicht probeert af te vallen, bijvoorbeeld 50 pond of meer, het niet ongebruikelijk is om in het begin van je reis sneller af te vallen dan één tot twee pond per week, voordat je gewichtsverlies vertraagt of zelfs plateaus voor een tijdje. Dit kan zeer frustrerend zijn en wordt voornamelijk veroorzaakt door een afname van het metabolisme, waardoor uw lichaam minder calorieën verbrandt dan bij zijn zwaardere gewicht.

Het lijkt misschien voor de hand liggend om realistische doelen voor gewichtsverlies te stellen. Maar weet je echt wat realistisch is? Op de lange termijn is het slim om te streven naar het verliezen van 1 tot 2 pond (0,5 tot 1 kilogram) per week. Over het algemeen moet je om 1 tot 2 pond per week te verliezen 500 tot 1.000 calorieën meer verbranden dan je elke dag consumeert, via een caloriearm dieet en regelmatige fysieke activiteit. Op een gezonde manier afvallen kost langzaam tijd, dus ben niet van plan om in slechts twee weken 25 pond te laten vallen.

Met één tot twee pond per week kost het verliezen van 25 pond iets meer dan 12 weken of drie maanden. Om op een gezonde manier af te vallen, moet u 500 tot 1.000 calorieën per dag verminderen door minder te eten en meer te sporten. Krachttraining zoals gewichtheffen of lichaamsgewichtoefeningen doen, samen met een intervaltraining met hoge intensiteit, kan uw metabolisme de boost geven die het nodig heeft om extra kilo's kwijt te raken Om deze snelle maar gezonde methode van gewichtsverlies te bereiken, raadt Dansinger aan om uw natriuminname te verminderen en zetmeel te verwijderen. Studies tonen aan dat mensen die op lange termijn hun gewichtsverlies behouden, regelmatig lichaamsbeweging krijgen.

Het National Institute of Health raadt aan om realistische gewichtsdoelen te stellen en dat wil zeggen dat het verliezen van 50 pond in 3 maanden noch een realistisch noch een haalbaar gewichtsdoel is. En raak niet ontmoedigd als je een plateau raakt, wat vrij normaal is voor iedereen die op reis is om af te vallen. Als u uw afslankplannen liever privé houdt, moet u verantwoording afleggen aan uzelf door regelmatig wegingen te hebben, uw dieet en trainingsvoortgang vast te leggen in een dagboek of uw voortgang bij te houden met behulp van digitale tools. Experts zeggen dat eten in de zomer en sociale bijeenkomsten ervoor kunnen zorgen dat je in de zomer aankomt.

Hoewel krachttrainingsoefeningen niet bekend staan om het verbranden van calorieën, zijn ze een belangrijk stukje van de puzzel voor gewichtsverlies en moeten ze in elke routine worden opgenomen. De beste manier om cardio op te nemen in een afslankregime is door zo weinig als nodig is te doen om de gewenste snelheid van gewichtsverlies te bereiken en fit te blijven, en niet meer. Als u een afslankoperatie wilt ondergaan, hebben uw arts en verzekering een aantal vereisten voor u. En als je erg overgewicht hebt (25% + lichaamsvet bij mannen en 30% + bij vrouwen), kan dit worden teruggebracht tot ongeveer 40% van je totale calorieën per dag.

Dus als je geïnteresseerd bent in het verliezen van een kleine tot matige hoeveelheid gewicht, zijn er een paar dingen die je kunt doen om langzaam en veilig af te vallen in 3 maanden. Afhankelijk van uw gewicht kan 5% van uw huidige gewicht een realistisch doel zijn, althans voor een eerste doel. Naast het uitzoeken van een tijdlijn voor gewichtsverlies op lange termijn, moet u ook doelen voor gewichtsverlies op korte afstand stellen.

Leave Reply

All fileds with * are required